Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

MONGOLIA

Tsetserleg

Monasteri Zayan Gueguene Tsetserleg és una ciutat de poc mes de 2.000 habitants, d’espaiosos carrers, situada a les faldilles de les Muntanyes Hangayn, 400 km al sud-oest de Ulan Baatar i a 100 km de Kharkhorin. El Monestir Zayan Gueguene del segle XVII, va ser un dels mes importants de Mongòlia, tenia cinc temples i vivien mes de mil monjos. Dos d’aquests temples van ser destruïts a les purgues religioses de 1930. Els tres temples que queden, d’estil tibetà, alberguen el Museu Etnogràfic, amb una increïble secció de pots de perfum i instruments musicals. Després del museu un camí duu a un petit monestir deshabitat a la part alta d’un pujol, oferint bones vistes de la ciutat.
Companys de viatge Tsetserleg és només una ciutat en el camí cap a Terkhiin Tsagaan Nuur, el Gran Llac Blanc, el mes destacat de Arkhangai Aimag. El llac, format per la lava i envoltat de volcans extingits, és un lloc ideal per a acampar o allotjar-se en algun dels seus ger camps, pescar, fer excursions a peu, incloent l’ascensió al volcà Khorgo (2968 mts), a uns 900 metres sobre el llac, o tenir la sort de veure algun dels seus cérvols, óssos o gran quantitat d’ocells que ho habiten. Des de Tsetserlg un taxi costa 50.000 mnt (negociant dur), però cal aparaular també la volta ja que no existeix cap tipus de transport a llac.
Bulgan Hotel  Hotel  Sundur Hotel. 5$ standard / 10$ de luxe. Bany i dutxa de aigua calenta a partir de les 20:00. Llum elèctrica les 24h. Lloc tranquil i net. Restaurant 10:00 a 18:00 i pàrquing per a cotxes.  Hotel  Bulgan Hotel. 4000 mnt. Antic hotel socialista de llargs passadissos i habitacions grans. Dutxa comunitària d’aigua calenta. Habitació amb sala d’estar i lavabo. Bastant cutre, llits incòmodes.
 Restaurant  Fairview Restaurant. Regentat per Mark Newham ofereix alguns plats occidentals a preus mongols. Centre de reunió dels estrangers de la ciutat, és el lloc ideal per a trobar amb qui compartir un transport.

Preus
  Jeep Tsetserleg UB 14000 mnt