Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

MONGOLIA

Kharkhorin

Erdene Zuu Al 1220 Genghis Khan va decidir construir la capital de l’immens imperi mongol a Karakorum. La construcció la va acabar el seu fill Ogedai Khan, encara que només 40 anys mes tard la capital seria de nou moguda a Beijing per Kublai Khan. Gens queda d’aquella ciutat, destruïda pels xinesos anys mes tard, les pedres de la qual van ser usades per a construir els murs que envolten el monestir de Erdene Zuu al segle XVI. Tres-cents anys es va trigar en completar-se la construcció, vivien mes de 1000 monjos i havia mes de 60 temples. Només tres d’ells van sobreviure a les purgues socialistes. Cadascun d’ells esta dedicat a algun dels tres estats de la vida de Buda: joventut, adolescència i adult.
Erdene Zuu Situat a 2 km de Kharkhorin, obre diàriament de 9:00 a 21:00, encara que el museu tanca a les 17:00. L’entrada al recinte és gratuïta, però l’accés als temples costa 3$.
Kharkhorin ofereix poques facilitats turístiques, i la majoria de l’oferta es troba repartida al voltant de la ciutat en forma de Ger Camps. No hi ha res a veure en ella. Ja que el transport arriba a mitja tarde des d’UB, aprofita per a visitar el Monestir fins a les nou de la nit, i sortir al següent dia al matí cap a qualsevol altra destinació.
Zun Hotel Hotel  Zun Hotel. 3000 mnt. Simple i funcional. Llum elèctrica 24h, sense aigua corrent. Lavabo exterior. Si ho demanes cuinen per a tu. Dut per un matrimoni molt amable.   Hotel Mongon Mod. 10000 mnt (hab). Habitacions àmplies, còmodes i amb dutxa d'aigua freda. Ni sauna, ni dutxa d’aigua calenta com diu Lonely Planet. Restaurant obert de 10:00 a 23:00.
Bus  Des de la Dragon Bus Station a UB surten furgonetes diàriament, 10000 mnt / 8 hores. Per a arribar a l’estació d’autobusos agafa el bus 23, i després de diverses rotondes baixa al primer gir a la dreta, uns 15 minuts des de Sukhbaatar Square.

Preus
  Furgoneta UB Kharkhorin 10000 mnt   Kharkhorin Tsetserleg 30000 mnt (en taxi)