Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçalera

Malàisia Singapore

Perqué

Itinerario  05 sep  Avió  Barcelona El Cairo Kuala Lumpur  
 06 08 sep  Kuala Lumpur
 09 11 sep  Bus Kuala Lipis
 12 14 sep  tren Perhentian islands
 15 18 sep  Avió  Singapour
 19 22 sep  Avió  Kuching
 24 25 sep  Avió  Kota Kinabalu
 25 28 sep  Avió  Sandakan, Kinabatangan Uncle Tan's Camp
 29 02 oct  Coche Semporna, Mabul
 03 oct  Avió  Kuala Lumpur El Cairo Barcelona

Malàisia és un destí amb 330.000 km2 de selva primària, jardins d'orquídies, paratges naturals, flora i fauna únics al món, una gran riquesa ètnica, platges de sorra blanca, esculls de coral i illes paradisíaques amb exclusius complexos hotelers. A Kuala Lumpur, la seva moderna i luxosa capital, pot passejar-se entre gratacels i vells barris xinesos, o entre mercats nocturns al carrer i luxosos centres comercials on dilapidar la targeta de crèdit. A més, alguns dels millors punts de busseig del món es troben allí. És barat, el clima agradable i les carreteres estan en bon estat.
Atardecer en Mabul Varano, Perhentian Islands Amanecer en Mabul Semengoh Wildlife Rehabilitation Centre Loghouses en Mabul
La guinda, sobretot si pensem a saltar a Borneo, la posa Singapore. En aquesta vibrant i sorprenent ciutat estat, icona de luxe i modernitat, conviuen amb absoluta normalitat malais, xinesos, hindús, musulmans i occidentals. Cada barri és un reflex de la comunitat que en ell resideix, on es conserven els seus edificis religiosos, les seves tendes i les seves cases tradicionals. L'oferta cultural és amplíssima, òpera xinesa, música clàssica, dansa, teatre... i existeix una animada vida nocturna. A més, malgrat el seva reduïda mida, disposa de nombrosos parcs, jardins, reserves naturals i un dels millors zoos del món.
Torres Petronas, Kuala Lumpur Batu caves, Kuala Lumpur Submarinismo en Mabul Farolillos chinos en Moonfest, Singapore Merlion, Singapore
Tanta meravella, a més, pot visitar-se a un preu assequible. En general, la nostra forma de viatjar podríem definir-la de còmoda però sense luxes, encara que bé és cert que es pot viatjar encara mes barat. Transport públic, hotels de gamma mitjana en habitació doble amb bany propi sempre que és possible, tres menjars diaris, cerveses, propines les esperades, i regatejar el just perquè no et prenguin el pèl. En aquest viatge aprofitem els baixos preus de AirAsia per realitzar els desplaçaments mes llargs, usant els mitjans de transport locals per a les excursions diàries. El vol fins a Kuala Lumpur, una vegada mes amb Egyptair. D'altra banda, com en gairebé tots els paradisos tropicals de platja, a les petites illes malaies caldrà allotjar-se en resorts, encara que per sort aquí existeix una àmplia gamma de preus. El busseig tampoc és car, una immersió en un top five mundial amb tot l'equip inclòs per 20€ és un regal, encara que tanta meravella incita a submergir-se i al final tot puja.

Despeses per persona en 28 dies de viatge
MLS
SNG
 Vol Bcn Kuala Lumpur Bcn
734€ 
   Hotels
337€ 
88€ 
 Vol K Terengganu Singapore
62€ 
 Transport
128€ 
13€ 
 Vols Air Asia (cuatre)
106€ 
 Excursions, entrades i propines
217€ 
22€ 
 13 inmersions + varis sub.
303€ 
 Menjar i beguda
163€ 
40€ 
   Compres vàries, internet...
29€ 
8€ 

Perhentian Islands Kuala Lipis Kuala Lumpur Singapore Kuching Mabul Semporna Kota Kinabalu Sandakan