Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçalera

JORDANIA

Perquè

Itinerario
Días de estancia Temperatura  
08 mar 10º   Avió  Barcelona Amman  
09 mar 18º   Coche  Um Qais, Ajloun, Jerash
10 mar 21º   Coche  Madaba, Monte Nebo, Mar Muerto
11mar 21º             Amman
12 mar 18º   Coche  Wadi Mujib, Karak
13 mar 28º             Petra
14 mar 26º   Jeep  Wadi Rum Aqaba Bus  Amman
15 mar 12º   Avió  Amman Barcelona
Jordània és el país mes fàcil i còmode de visitar de tot Orient Mitjà. Visats a l'aeroport, caixers automàtics, aire condicionat, carreteres en bon estat, desplaçaments curts, situació política estable i condicions de seguretat optimes. Els preus, encara que una mica mes alts que a Síria o Egipte són moderats, menjar en un restaurant local costa 5€ i dormir en una còmoda habitació doble amb bany complet surt per 30€.

La seva dilatada història ens ha deixat restes romanes, àrabs i nabateus testimonis de la ruta de les caravanes; desenes de localitzacions bíbliques; esglésies i mesquites herència de les peregrinacions cristianes i musulmanes a Jerusalem i La Meca; i castells i fortificacions de l'època de les croades. D'altra banda amaga meravelles naturals com el Mar Mort, el desert del Wadi Rum i els esculls coral·lins del mar Roig ideals per bussejar.

Així que un viatge a Jordània pot estendre's entre 4 i 10 dies, depenen de les teves expectatives i del teu bagatge anterior, però hi ha tres visites que no et pots perdre: Petra, l'antiga capital dels nabateus excavada en les parets d'un llarg canó; Jerash, les ruïnes romanes mes grans i millor conservades d'Orient Mitjà; i les salades aigües del Mar Mort.
Jerash Jerash Jerash Amman Madaba Madaba Madaba Petra Petra Wadi Rum