Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçalera

NEPAL

Mountain Flight

Duodécimo día Mountain Flight és un vol panoràmic de curta durada que ofereix l'oportunitat de gaudir sense esforç de les millors vistes de la muntanya de l'Everest (8.848 mts) i altres alts cims de l'Himàlaia com Shisa Pangma (8.013 m), Melungtse (7.023 m), Gauri Shanker (7134 m), , Cho Oyu (8.201 m), Pumori (8.171 m), Nuptse (7.855 m), Lhotse (8.516 m) i Amadablam (6.856 m).
Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight Monte Melungtse desde el Mountain Flight Montes Everest y Lhotse  desde el Mountain Flight Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight
Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight Mountain Flight de Agni Air Els vols són oferts per diverses companyies aèries locals en petits avions d'hèlixs d'entre 20 i 30 places. S'enlairen cada matí des de l'aeroport de Kàtmandu entre 06:30 i 08:30, aconseguint una altitud mitjana de 6.500 mts. El vol dura una hora, i tots els passatgers disposen de seient amb finestres individuals durant tot el vol. Es lliura a cada passatger un mapa amb el perfil de la muntanyes perquè siguin fàcils d'identificar en ple vol, indicant nom i altitud de tots els cims.
Everest y Lhotse  desde el Mountain Flight
A més, tots els passatgers són convidats a la cabina, durant aproximadament un minut, des d'on es poden prendre algunes fotos espectaculars de les muntanyes més altes del món, mentre el copilot ens explica el que estem veient.
Everest y Lhotse
Un cop s'enlaira l'avió pren rumb est i gairebé des del primer moment es veu la serralada de l'Himàlaia. L'avió arriba fins a poc mes allà de l'Everest des d'on després d'uns breus instants torna a l'aeroport de Kàtmandu. Durant el vol tothom va d'a dalt a baix intentant tenir les millors vistes. En aterrar els vint passatgers de l'avió hem quedat plenament satisfets i amb ganes de repetir. L'experiència és impagable, deixant en el cos la sensació de que no ha estat suficient, que calia dedicar-li menys temps a les fotos i mes a gaudir de les vistes, però ara ja esta...
Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight
Aquest vol és ofert per Yeti Airlines, Guna Airlines, Agni Air, Buddha Air, i crec que Tara Air. Air. De totes maneres el mes fàcil és gestionar-ho tot des d'una agència de viatges a Thamel. El cost del billet vària segons la companyia entre 120$ i 170$, mes 200 npr de taxes locals d'aeroport, i 1.000 npr del taxi (a/t). Els bitllets es venen amb full refund, sinó exigir-ho, la qual cosa significa que en cas de cancel·lació per mal temps el bitllet pot canviar-se per a un altre dia o exigir el reintegrament complet del mateix.
Vistas de la cordillera del Himalaya desde el Mountain Flight Montes Gauri Shankar, Melungtse y Chugimago  desde el Mountain Flight Durant els mesos d'hivern Kàtmandu s'aixeca a diari amb una densa boira que sovint porta al tancament de l'aeroport durant hores. Nosaltres vam haver d'intentar-ho tres vegades, ja que les dues primeres l'aeroport va romandre tancat fins a les 10:00, la qual cosa va suposar la cancel·lació de tots els vols de mountanin flight. Així que millor us porteu alguna cosa per llegir, perquè la terminal de vols domèstics té dues portes, dos quioscos, un ciber (360 npr/1h), i una petita tenda amb galetes, xocolatines i te.
Si us allotgeu a International Guesthouse, al carrer Satghumti que porta fins al centre de Thamel trobareu Metro Everest, una petita agència de viatges on l'amo a més de ser molt simpàtic parla espanyol. Tel +977 9841 603387.