Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

OEST D'AFRICA

Accra

Arc de Triomf Accra no és la típica ciutat africana. És una ciutat de més de 2 milions d'habitants, amb intens tràfic, plena de gent i soroll, les hores punta recorden les de qualsevol ciutat europea, a la nit bars i terrasses amb animada música africana s'omplen de gent, i el nivell de desenvolupament en algunes zones de la ciutat et fan oblidar que et trobes en una de les zones mes pobres del món. Accra va ser per a nosaltres una ciutat de passada, entrada i sortida del país, en realitat només vam passar un parell de tardes, així que vam veure molt poca cosa. L'Arc del Triomf, construït per a anunciar l'alliberament africà; Independance Square, una immensa plaça destinada a celebracions a prop del mar, que diuen es
una zona perillosa, de fet el taxista no volia deixar-nos allà sols; o el Kwame Nkrumah Memorial Park, antic camp de pol ara dedicat a la memòria del primer president del país, i que és un agradable parc on passejar i prendre una copa. També teniu el Museu Nacional, el Teatre Nacional, el centre Nacional de Cultura o Fort St James, a més de l'enorme Makola Market, i altres mercats i botigues d'art.
Independance Square  Hotel  Lemon Lodge. 70.000Cedi habitacio doble amb ventilador, bany i dutxa compartits (bastant lúgubres). Zona tranquil·la. Personal molt amable. Hotel  Hotel St. George's. 200.000Cedi habitacio gran, a/c, TV, bany i dutxa amb aigua calenta, podria estar mes net.  Hotel  Karkadam Hotel. 180.000Cedi habitacio doble amb bany, dutxa, ventilador i nevera. A més té restaurant i cocktail bar. Servei una mica "estupid". Sobrevalorat.
 Avió No hi ha autobusos al Kotoka International Airport, pero un taxi costa uns 25.000Cedi. A més de nombrosos vols internacionals, Sobel Air conecta la capital amb Tamale i Kumasi. tren  Una lenta i vella línia fèrria uneix Accra amb Kumasi i Takoradi. Consultar a l'estació.  Bus  El nord i oest del país estan comunicats des de l'estació principal de STC, al Ring Road a un quilòmetre del centre. De l'estació de Kinbu Rd, al costat del Makola Market, surten els autobusos cap a l'est.

 Preus
  Taxi des de aeroport 60.000 Cedi   Cervesa, bar de nit 8.000 Cedi
  Taxi a la Bus Station 25.000 Cedi   Internet 1h 6.000 Cedi
  Samosa 5.000 Cedi   Rest. Orangerie 80.000 Cedi