Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

OEST D'AFRICA

Kakum National Park

Acces al Kakum NP El Parc Nacional de Kakum (accés 2.000Cedi), a tan sols 30 km de Cape Coast, és una reserva natural de 360 km2 de selva protegida, que acull elefants, gran varietat de rèptils, micos, 300 espècies d'ocells i 600 de papallones, encara que a la zona visitable és difícil veure animals grans durant el dia. No obstant això l'atracció principal és un pont penjoll, únic a Àfrica, suspès a 40 mts del terra i de 350 mts de llarg, distribuïts en sis trams. Va ser construït al 1993 per dos canadencs i sis ghanians que van trigar sis mesos sense cap tipus d'ajuda mecànica. Ofereix unes estupendes vistes, encara que pot ser una experiència aterridora. Abstenir-se gent amb vertigen. (accés 90.000Cedi).
Kakum National Park A baix, al bosc, amb arbres de fins a 60 mts d'altura, es poden fer excursions a peu per descobrir la gran varietat de vegetació i petits animals d'aquesta densa selva tropical, acompanyats obligatòriament per un guia que us contarà els noms i usos locals d'arbres, arbustos i plantes medicinales. (accés 40.000Cedi). Hi ha també un petit museu sobre la conservació de reserves naturals i la seva convivència amb l'home. Molt interessant.
Coche  A 1/2 h des de Cape Coast per carretera asfaltada. Surten taxis des de a prop del mercat per uns 100.000Cedi, o tro-tros (més econommics) des de Kotokuraba Station.
Canopy Walk Canopy Walk Canopy Walk Canopy Walk Frondosa selva tropical