Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

OEST D'AFRICA

Cape Coast

Cape Coast Cape Coast va ser fundada pels portuguesos al 1480 on van arribar per a entaular relacions comercials amb la tribu Fetu, que en aquella època habitava la zona. Després va ser controlada pels danesos (1637), suecs (1652) i anglesos (1664), de qui va ser caserna general a la Costa de l'Or fins que van traslladar la capital a Accra al 1877. La primera universitat del país es va fundar aquí, i actualment acull la majoria de les millors escoles.
A quatre hores de Kumasi i Accra, una hora de Takoradi, i a escassos 30 km de Elmina i Kakum NP, aquest tranquil lloc sembla el lloc ideal des d'on explorar el sud ghanes.
Castillo de Cape Coast El Castell de Cape Coast va ser construït per al comerç de fusta i or a la fi del segle XVI, sobre un sortint rocós a pocs metres del rompent de les ones. Passejant el seu contorn, files de canons alineats apunten a un enemic imaginari, i es respira aire colonial per tot arreu. Quan els anglesos prenen el control, el comerç de l'or ha decaigut donant pas al tràfic d'esclaus, als cellers del castell, centenars de milers d'esclaus esperaven ser embarcats cap a Europa i el Nou Món per la "porta de no tornada". El museu del castell conté àmplia informació i documentació sobre aquesta època. Des de 1979 és Patrimoni Mundial per la UNESCO.
Llibrería Black Star  Hotel  Sammo Guesthouse. 80.000Cedi hab. doble amb bany i ventilador. 60.000Cedi amb bany compartit. Cèntric. Habitacions fosques i espartanas, encara que relativament netes. Terrassa amb estenedor de roba. Restaurant al terrat amb vistes a la ciutat, i racions abundants. 40.000Cedi  Hotel  Mighty Victory Hotel. 190.000Cedi hab. doble amb bany i dutxa, ventilador i TV. Relativament net, llit dur i còmoda amb sabanes netes. Disposa de restaurant i bugaderia. Sobrevalorat.  Hotel  Oasis Hotel. 200.000Cedi cabanyes amb bany i dutxa a primerísima línia de mar. Restaurant amb actuacions en directe dimecres i dissabtes.
Bus La Bus Station es troba a cinc minuts en taxi (5.000Cedi), i surten diàriament cap a Kumasi (38.000Cedi / 50.000Cedi), Takoradi i Accra, encara que en molts casos no com punt de partida, així que és recomanable comprar el bitllet el dia anterior per a no tenir problemes. Al costat de Kotokuraba Market hi ha una estació de tro-tros i taxis per a distàncies curtes.
Sugerencia Llibrería Black Star. Coronation Rd, enfront del Ghana Commercial Bank. Ampli assortiment en novel·la, història, postals...

 Preus
  Taxi des de Bus Station 10.000Cedi   Refrescs 3.500Cedi
  Arros + carn / peix 25.000Cedi / 40.000Cedi   Cervesa 6.000Cedi
  Taxi a Elmina 30.000Cedi   Taxi a Kakum NP 90.000Cedi

Barques de pesca Esgelsía Metodista Vistes desde Sammo Guesthouse Cape Coast Cape Coast