Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

OEST D'AFRICA

Elmina

Venta de peix Elmina, fundada al 1471 pels portuguesos i convertida en el seu primer gran port comercial de la Costa de l'Or, és un poble de postal. Una petita badia en forma de mitja lluna, flanquejada a un costat per l'oceà i a l'altre per petits pujols, protegeix un petit riu o badia on s'allotja un actiu port pesquer. El port forma una petita península rocosa on es situa el castell de St George, i enfront d'ell, en un petit pujol de 33 mts d'altura, es troba Fort St Jago. Envoltat de plantacions de blat de moro i mandioca, bé mereix una excursió des de Cape Coast. En cas de voler pernoctar aquí, hi ha hotels de totes les categories i multitud de restaurants.
St. George Castle El Castell St George El Mina es troba en un petit port natural entre l'Atlàntic i el riu Benya, i és considerat l'edificació europea mes antiga al sud del Sahara. Va ser construït pels portuguesos al 1482 durant la seva època d'expansió marítima, els va ser arravassat pels holandesos al 1637, que ho van ampliar fins a les seves dimensions actuals, i aquests ho van cedir als anglesos al 1872 a canvi de terres al nord de Sumatra i altres consideracions. Amb l'auge de l'esclavitud, es va convertir en centre d'exportació d'esclaus al Nou Món durant 350 anys. Ara restaurat, la UNESCO l'ha declarat Patrimoni Mundial. (accés 65.000Cedi + 5.000Cedi càmera)
Fort St Jago Després de bombardejar el castell des del pujol St Jago, els holandesos van decidir protegir-se de futurs atacs construint un fort sobre les ruïnes d'una antiga capella portuguesa, així va néixer Fort St Jago al 1666. El fort no va ser usat en cap moment per al tràfic d'esclaus. Amb la independència del país, i fins al 1992 que és declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, va tenir usos tan diversos com casa d'hostes, hospital leprosería i presó. Des d'aquí, convertit avui en atracció turística, es poden gaudir d'unes fantàstiques vistes del castell i de la bulliciosa activitat comercial del port. (accés 20.000)

 Hotel Restaurant  Coconut Grove Bridge Hotel. 45$ habitacions amb bany, dutxa i a/a. Enfront del castell, net i agradable. El restaurant, disposa d'una àmplia carta, i és un lloc ideal per tastar plats típics de la cuina ghanesa. 50.000Cedi. coche Tro-tros des de Cape Coast 3.500Cedi, taxis 30.000Cedi.

Elmina St. George Castle Vistes desde Fort St Jago Port pesquer Elmina