Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Catala
Capçalera

Tunisia

Rumb al sud

Primer día 20:00 En sortir a la sala oberta al públic del aeroport de Tunis Carthage hi ha alguns taxistes esperant clients, però nosaltres passem entre ells sense que cap se'ns s'insinuï. Anem directes a CamelCar on hem reservat per internet un cotxe per als dotze dies que estarem al país. Seat Ibiza / Volkswagen Polo per 250€ amb quilometratge il·limitat. El cotxe no està en mal estat encara que el eixugaparabrises darrere no funciona (no crec que plogui), té 75.000 km, i podia estar més net i amb menys ratllades, però per això costa la meitat que a Avis, Sixt o Hertz almenys això és el que es veia per internet.
Playa de Gabes Hotel Majestic, Tunis Recorrem en un tres i no res els 8 km que separen l'aeroport del centre de la ciutat. hotel Hotel Majestic, 50€ (gràcies al 50% de descompte a la web de CamelCar). Malgrat el porter, botons que et puja les maletes, còctel de benvinguda i les grans llums d'aranya, és un hotel vell, encara que net, que impressiona més per internet. Àmplia habitació doble amb bany i aigua calenta, TV, wifi que no funciona gaire bé, mobles de fusta i llit molt còmoda. Esmorzar bufet lliure inclòs, molt bo i abundant.
Hotel Chems, Gabes Playa de Gabes Playa de Gabes Playa de Gabes Hotel Chems, Gabes
Rumbo al sur Nuestro coche aparcado en el Hotel Chems, Gabes Segundo día Decidim anar directes fins Tataouine, uns 500km al sud, i des d'allà anar pujant lentament fins Tunis durant la resta del viatge. Agafem la A1, una autopista de peatge (2,1 TND) de tres carrils amb dens trànsit. 10 km abans d'arribar a Hammamet desapareix un carril, i 40 km abans d'arribar a Kairouan ens quedem amb un sol carril, com en la majoria de les carreteres tunisianes. Les carreteres no estan en mal estat, encara que a les d'un carril el voral o és de terra o simplement no existeix. El paisatge també ha anat canviant, al principi era sorprenentment verd, des de Hamamamet es fa més agrest tot i que encara no veiem sorra, i comencen a veure camions de mandarines i taronges. En Kairouan ja veiem alguns camells, els marges de la carretera estan envaïts per milers de figues de moro i enfilalls amb centenars de bitxos assecant-se al sol.
Un incident amb el cotxe ens obliga a fer nit a Gabes i esperar que ens portin un de nou. hotel Hotel Chems, 88 TND. Habitació doble amb vistes al mar, àmplia, neta i amb un bon bany, calefacció i wifi 100% funcionant . Disposa de piscina i accés directe a la platja. Esmorzar bufet lliure inclòs. Sopar touristique al restaurant per 22 TND cadascun.