Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

INTERRAIL

Venècia

La ciutat dels canals, góndoles, palaus, esglésies i ponts, la ciutat de Marco Polo i Vivaldi, la ciutat de la marea alta, i dels carnestoltes. Venècia és un escenari únic que no et pots perdre. Cal recòrrer-la a peu, perdre's entre pont i canal, i llavors buscar algun rètol que ens guiï al punt d'interès mes proper. Altra opció són els vaporettos (5€), o les romàntiques i cares passejades en góndola (130€ 45 minuts). Si, per desgràcia, Venècia és tan bonica com cara.
Gran Canal Comencem a la Santa Croce, pròxima a l'hotel, i passegem una mica fins als Mercats de fruita i peix de Rialto. Creuem el seu famós pont abarrotat de botigues fins a arribar a la Plaça de San Marcos, on es troben la Basílica de San Marcos (3€ accés terrassa), la Torre dell'Orologio, que té un rellotge que indica l'hora, la fase lunar i el zodíac, el Campanile, el Palau Ducal, i el Pont dels Sospirs, que comunicava el Palau amb els calabossos. Dinem per la zona (21€) i postres a la Gelateria Nico (1,70€ dues boles). Des del moll de Zattere ens acostem a l'Acadèmia i la Peggy Guggenheim Collection. A la nit prenem uns vins per la zona de Cannaregio. El segon dia comencem visitant el barri jueu i provant
Basílica de San Marcos alguns dolços i pastes (1,5€) a les seves fantàstiques pastisseries. Tornem a la zona de Sta. Croce per a veure l'Església de Sta. Maria de Frari i la Scuola Grande di San Rocco (7€), on es poden veure fins a vuit Tintoretto. Seguim cap el Gran Canal, pasem per l'Acadèmia (7€), que alberga la mes gran col·lecció d'art venecià, i creuem el canal fins a l'Església de la Salute. Ens anem a dinar a la Tratoria Ai Tre Scaini (35€), paga la pena el desplaçament. Des d'allà anem a l'illa de Murano, camí de la qual es troba l'illa de Sant Michele, el gran cementiri de la ciutat. Algunes compres al supermercat i agafem el tren cap a Viena.
Pasteleria, barrio judio León de San Marcos Erberia, Mercado de Rialto Palacio Ducale Gran Canal
Puente de Rialto El sistema d'adreces a Venècia és confús, els edificis estan numerats respecte al barri, no al carrer, així que us serà d'ajuda coneixer una plaça o monument proper per a localitzar l'adreça.

Hotel  Hotel Allogi Gerotto Calderan. 55€ hab. doble amb bany. El llit doble ocupa 3/4 parts de l'habitació, juntament amb un armari en forma de ferradura que hi ha sobre d'ella. Estratègicament situat a tres minuts de l'estació de Sta. Lucia. Internet. Esmorçar no inclòs. Màquina de cafè 0,50€, de refrescs 1€ i 1/2€ l'aigua i pastes, sucs 1€. Canvi diari de tovalloles, pastilla de sabó i xampú.
Pescheria, Mercado de Rialto Canal de Venecia Restaurant Tratoria Ai Tre Scaini. Illa de Giudecca, vaporetto Zitelle. Típic restaurant de barri, ambient tranquil i familiar, menjar bó i cassola a preus raonables. Restaurant Pizzeria all'Anfora. Prop de la Sta. Groce, fantàstiques pizzes i plats de pasta a bon preu. Sugerencia Supermercat Billa, 3660 Canarggio. Supermercat amb preus populars a la ciutat de les clatellades.

Mapa Mapa de la ciutat, Mapa Mapa detallat del centre
tren L'estació de Santa Lucia és la mes propera al centre històric de la ciutat, connectada a terra ferma per un llarg pont en un dels extrems del gran Canal.

 Preus
  Esmorçar 6€   Internet, 15 minuts 3€
  Vaporetto 2€ 5€   Aigua 1/2 litre 1€
  Sopar Pizzeria 17€   Cervesa 4€ 5€
  Gelat dues boles 1,70€   Xocolata calenta 3,5€