Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçalera

NEW YORK

NY, Uptown & Central Park

Ho mes destacat del nord de Manhattan és sens dubte Central Park, entre els carrers 59th i 110th, on crea un rectangle de 4.000x800 mts. El parc ho travessa un carrer amb dos carrils per a cotxes, un per a bicis i un altre per a corredors. Al llarg d'ell hi ha petites prades de gespa on fer picnics o una bona migdiada a l'estiu, petits boscos i jardins, un zoo per a nens petits, i fins i tot un castell. A l'alçada del carrer 72th es troba Strawberry Fields, en memòria a John Lennon que va ser assassinat a pocs metres d'allá enfront dels apartaments Dakota, on residia.

El primer diumenge de novembre, no us perdeu la famosa Marathon, que te la línia d'arribada al parc. L'ambient és inigualable: orquestres, desfilades, concerts, entreteniment de tot tipus. Milers de persones animen amb tota la seva ànima als centenars de corredors que passen davant els seus nassos, fins i tot hores despres d'haver arribat el primer. Sens dubte la nostra millor experiència a la ciutat.

També hi ha importants museus a prop com el Museu d'Historia Natural amb els seus impressionants esquelets de dinosauris, el Metropolitan Museum of Art, en l'interior del qual hi ha un temple egipci complet (llac inclòs), o el Guggenheim al carrer 89th.