Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capšalera

NEW YORK

NY, Estàtua de la Llibertad i Pont de Brooklyn

Són dos dels símbols mes reconeguts de la ciutat. Ambdós atresoren mes de 125 anys d'història, i oferixen unes vistes del sud de Manhattan magnifiques. Preparin la camara de fotos.

La Estatua de la Llibertad, situada en una illa en el riu Hudson, va ser un regal del govern francès amb motiu del centenari de la independència dels EE.UU en 1884. Diuen que és el regal d'estat mes car de la història. Horari de visita: de 9:00 a 17:00. Com anar? Ferry Circle Line surt de Battery Park cada 20-30 minuts, para primer en l'Estàtua de la Llibertat i després en Ellis Island. Els tiquets es compren en el Castle Clinton National Museum, construit com a fort en 1807.

Ellis Island és un petit illot usat com duana la primera meitat del segle XX. El lloc on 12 milions de persones van començar (o van acabar) el seu somni americà.

El pont de Brooklyn va ser constru´t entre 1870 i 1883, i fa 1.825 metres de llarg. Va ser el primer del món suspès mitjançant cables d'acer, i en el moment de la seva inauguració era el pont penjant més gran del món. Horari: obert tot el dia.