Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçalera

NEW YORK

NY, Harlem

Poc queda dels artistes, músics i intel·lectuals negres que van arribar des de tot el país en els anys 20, dels ideòlegs revolucionaris dels anys 60 com Malcom X, o d'aquest mitic barri perillós. Harlem és avui un barri segur i atractiu, ple de botigues, esglésies i centres educatius i culturals, que els matins dels diumenges s'omple de turistes atrets per les misses Gospel de les esglésies baptistes.

és un barri arbrat i net, sense gratacels, de cases pareadas amb jardí i escales de pedra en l'entrada. Un lloc que a priori sembla mes agradable per a viure que el centre de Manhattan.

Els dos carrers més famoses són la 125 St i Lenox Av., que reben el nom dels dos líders negres més venerats: Martin Luther King i Malcolm X. En la 125 St es troba també el mític Apollo Theater on han tocat llegendes de la música afroamericana com Ella Fitzgerald, Michael Jackson o James Brown.

Tres o quatre hores després de ferse fosc, quan agafem el metro, no hem experimentat cap sensació d'inseguretat, hem comprat, passejat i menjat com en qualsevol altre barri de NY.