Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçalera

NEW YORK

NY, Des de el terrat

Hi ha actualment dos edificis amb miradors oberts al public. Ambdós es troben en el midtown, vint carrers separen l'un de l'altre, cobren preus similars, però les vistes que oferixen són molt diferents d'un a l'altre. Us recomano pujar als dos.

Top of the Rock. Terrat de l'edifici de GE (Rockefeller Center), carrer 50 entre 5th i 6th avinguda. Access al costat de la pista de patinatge i el seu imponent arbre de Nadal. Preu: 20$. Hi ha tres nivells de terrasses que oferixen vistes panoramicas de 360 graus. Des d'aquí es té una vista completa de Central Park i l'UpTown. L'ascensor que ens puja fins a la planta 67, primera terrassa, té el sostre transparent i el forat de l'ascensor esta il·luminat amb llums psicodèliques, donant la sensació, per la velocitat amb la qual puja, d'estar en una llançadora espacial.

Empire State Building
. 5th avinguda entre els carrers 33rd i 34th. Preu: 17$. Inaugurat el 1 de maig de 1931, va ser durant 40 anys l'edifici mes alt del món. Hi ha observatoris a les plantes 86 (tancat quan vam anar) i 102. Abans d'accedir a la terrassa es travessa una botiga amb tot el merchandising imaginable. Aquest edifici és ideal per a observar el Midtown i baix Manhattan, l'Estàtua de la Llibertat (petita i llunyana), i l'edifici Chrysler.