Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capšalera

NEW YORK

NY, Manhattan Downtown

és la zona mes antiga de la ciutat, on esglésies colonials i antics monuments s'alcen a l'ombra dels gratacels. Aquí es troba el Federal Hall, on George Washington va prendre jurament com primer president dels EUA, en Trinity Church hi ha un cementiri on reposen alguns fundadors del país, la Borsa de Nova York, el bonic parc de Battery Park a la vora del riu Hudson, d'on parteixen els ferries cap a l'Estàtua de la Llibertat, museus com el Smithsonian i el National Museum of American Indian, o la tristement celebre Zona Cero enfront del World Financial Center i el seu superb Winter Garden.
TriBeCa era un districte industrial els antics magatzems del qual s'han convertit en apartaments, botigues, galeries d'art, bars i restaurants, que han fet emergir el ve´nat i ho han convertit en un barri de moda.
SoHo és la zona de galeries, botiques i restaurants exclusius. Chinatown i Little Italy, avui redu´t a un parell de pomes per sobre de Canal St, també es troben aquí.
Greenwich Village és un barri residencial ple de clubs, bars i restaurants, una bona zona per a anar a sopar i prendre alguna copa. Un altre barri animat i popular és East Village, encara que el seu ambient és mes "canalla" que el refinat Greenwich. St Mark's in the Bowery Church es una de les seves atraccions.