Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

AFRICA ORIENTAL

Perqué

Búfal, Murchison Falls NP La meitat dels documentals de La 2, aquests tan pràctics per fer la migdiada, estan rodats a Tanzània. Serengueti i Ngorongoro són, juntament amb Maasai Mara a Kenya, els parcs naturals de vida salvatge més coneguts del món. Vindre aquí a veure animals és assegurar el tir, mai pitjor dit. Arusha, a poques hores de Nairobi, proveeix de tot el necessari per organitzar safaris al nord del país: operadors turístics, hotels de tots els preus, dos aeroports, lloguer de 4x4 ... és una mica com Bangkok, tot pensat per satisfer el turista però sense perdre la seva pròpia identitat. Un destí gairebé obligat quan parlem de safaris, fàcil de combinar amb altres paÔsos de la regió.
Hipopotam, Llac Manyara NP Uganda és un lloc prou segur, sense gairebé turisme, de gent amable, que en algunes zones encara es sorprèn de veure un mzungu (blanc, en swahili). Winston Churchil es va referir a ella com "la perla d'àfrica". I és que Uganda és un país preciós, ple de paisatges espectaculars, de pistes vermelloses que travessen el verd de selves tropicals i àmplies sabanes, i de rius i llacs que cobreixen una tercera part del territori. La diversitat de vida salvatge és sensacional, i gràcies als programes de conservació el nombre d'animals creix any rere any. A més Jinja, traient partit de les poderoses aigŁes del Nil, s'ha convertit en un centre de referència per als esports d'aventura.
Mangostes, Queen Elizabeth NP Sens dubte, un dels motius per venir a Uganda és contemplar la seva meravellosa vida salvatge, una experiència molt gratificant, que en general comporta certs nivells d'incomoditat i llargs viatges per carreteres polsoses plenes de sots, i probablement, calor i innombrables mosquits. Uganda és la llar de la meitat de goril.les de muntanya del món, ximpanzés i hipopòtams es compten per centenars, i ornitòlegs de tot el món vénen a veure algunes de les seves més de 3.400 espècies d'ocells. Per amants del trekking, aquí es troba la cadena muntanyosa Rwenzori, una de les poques amb glaceres a l'àfrica, i és a més el lloc de naixement del mític Nil Blanc.
Rafting en Bujigali Falls, Jinja El nostre recorregut d'un mes per l'àfrica Oriental va donar per veure el big five (lleó, elefant, búfal, lleopard i rinoceront), a més de zebres, nyus, hipopòtams i girafes per avorrir, als mítics maasai (ja no tan guerrers com els pinten), vam conviure durant una hora amb una família de goril.les de muntanya (que la veritat no van ser molt bons amfitrions, no ens van fer ni cas), vam seguir ximpanzés a través de l'espessa selva tropical de Kibale, vam estar sota cascades de 90 metres d'altitud, i vam finalitzar quatre setmanes d'aventura fent un emocionant ràfting de 30 km al riu més llarg del món, el Nil. Tot això acompanyats de bon clima i escàs turisme. Què més es pot demanar?