Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

AFRICA ORIENTAL

Tarangire NP

Mamba verde Segundo día 08:00 Ens recull a l'hotel Joseph, de Safari Makers, en un Range Rover de color blanc. Ens acostem fins a les seves oficines on paguem el 50% que no havíem avançat via transferència, i sortim immediatament direcció Tarangire NP (120 km) amb un passatger més, un altre Josep, el nostre simpàtic cuiner. 10:00 Després de deixar al nostre cuiner en una cruïlla de carreteres comprant carbó, comencem el nostre primer game drive. El primer animal que veiem, a les oficines del parc, és una mamba verda que surt de l'interior de la calavera d'un elefant.

Dik-dik Impala Baobab Zebres Waterbuck
Riu Tarangire El Parc Nacional de Tarangireés una destinació clàssica durant l'estació seca. Els seus 2.600 km2 queden entre l'estepa Maasai al sud-est, i els llacs de la Vall del Rift a nord i est. El parc deu el seu nom al riu Tarangire, que el creua en el seu costat nord. De juny a octubre és la millor època per s’observació d'animals, ja que molts d'ells vénen a beure al riu Tarangire. Poden veure's gran nombre de nyus, elefants, zebres i búbals (hartebeest). Però no tots els animals són migratoris, i altres animals com les girafes, impales, elands, kudus grans i nans, antílops aquàtics (waterbuck), gaseles, lleons, hienes, i de vegades fins i tot rinoceronts i lleopards, es poden veure durant tot l'any .
Estruç Lleopard Girafa Elefants
Molta gent ve al parc atreta per les pitons enfiladisses gegants, però nosaltres no vam veure cap. La vegetació és majoritàriament seca. àmplies praderies, que inclouen diversos tipus d'acàcies, palmeres, i multitud de baobabs. Veiem una gran varietat d'animals, en ramats no molt grans, així com carnívors amb escenes de caça incloses. Bones pistes.
Red-billed Hornbills Fischer's Lovebirds White-headed Buffalo-weaver Superb starling
17:00Abandonem el parc nacional. Hem fet una mica més de sis hores de safari, parant mitja hora per dinar en un picnic site, en el qual com badis els micos et roben el menjar. Ens dirigim al nostre allotjament per a les següents nits, hotel  Havennature Camplodge. Ens dutxem i ens serveixen el sopar: sopa de llenties, vedella amb arròs, plàtan, taronja i xocolata calenta. Estem a uns 20º i no hi ha mosquits, o almenys no es fan notar.
Vervet monkey Marabus Elefants anant a beure Familia de facoqueros Cattle Egret Ibis