Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

AFRICA ORIENTAL

Manyara NP

Elefant Varietat de paisatjes en Manyara NP Varietat de paisatjes en Manyara NP Varietat de paisatjes en Manyara NP
Girafa Babui Cuarto día 08:00 Sortim cap al Lake Manyara National Park, tot just a 1/2h del campsite. És un parc petit per als estàndards africans, ocupa un àrea de 330 km2 dels quals 200 km2 són llac quan el nivell d'aigua està més alt. No obstant això té una tremenda diversitat d'hàbitats i d’animals. Des de la porta d'entrada, el camí serpenteja per una selva amb aigües subterrànies provinents de les terres altes del Ngorongoro. Aquí nombrosos grups de babuïns i micos blaus us donaran la benvinguda.
Vervet monkey Mangosta Elefants Girafa menjan Blue Monkey
El paisatge canvia contínuament, enormes planes, boscos d'acàcies, zones de pastures, baobabs ... Estem a l'estació seca i hi ha menys aigua, per la qual cosa és més difícil veure aus aquàtiques. Però hi ha força varietat de no carnívors, es poden veure un bon nombre d'elefants, búfals, nyus, babuins i una important quantitat de girafes, així com zebres, facoquers, impales, dik-diks, i antílops aquàtics (waterbuck) en zones pantanoses , i hipopòtams a la bassa coneguda com Hippo Pool.
Silvery-cheeked hornbill Hipopòtam Elefants en familia Hamerkop
Són famosos els seus lleons enfiladissos, encara que segons Joseph, des que van instal·lar alguns lodges a l'interior del parc cinc anys enrere, pràcticament han desaparegut, fugint del soroll que genera el corrent elèctric. Poden veure's més de 400 espècies d'ocells, incloent flamencs rosats, pelicans, queleas comuns, ibis sagrats, corbs marins i oques egípcies.

El fet que en aquesta pàgina hi hagi menys fotos que en les dedicades al Tarangire i Ngorongoro, no vol dir que hi hagi menys animals, ben al contrari. Però després de tres dies de safari, un es relaxa, es habitua a veure animals, el nivell de sorpresa es fa més exigent, i encara que és possible que fins i tot gaudeixis més, el nombre de fotos descendeix de forma considerable.