Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

JAPÓ

Nagoya

Midlan Square Nagoya ha estat per a nosaltres la porta d'entrada i sortida al Japó, i l'aeroport mes barat per a les dates que viatgem. Segurament no li hem fet la justícia que es mereix, com a tantes altres ciutats, i tot just hem passat unes hores en ella. Durant l'entrada al país tot just vam estar el temps necessari per a anar des de l'aeroport a Nagoya Station, validar el nostre JR Pass, i prendre un tren cap a Takayama. A la volta arribem a la ciutat passades les dues del migdia procedents de Tòquio, per a passar la nit i agafar un avió a l'endemà a primera hora amb destinació Hèlsinki. La nostra guia destacava el santuari sintoista de Atsuta-jingu, que descartem doncs el museu estava tancat, i el Castell (500¥), que és una reconstrucció de 1959 del destruït durant la Segona Guerra Mundial, raó per la qual també descartem. Ens dediquem a visitar els edificis que envolten JR Station, i l'àrea portuària, dues zones culturalment poc suggeridores on relaxar la ment.

Castillo Vistas desde Panorama House Nagoya Port Nagoya Port Nagoya Port Public Aquarium
Nagoya Port Nagoya Port, al sud de la ciutat, és un dels mes grans ports del Japó. Una part d'ell, el Garden Pier, ha estat renovat en els últims anys com a districte d'oci, zones verdes, centres comercials, parc d'atraccions, museus i el Nagoya Port Public Aquarium, un dels millors aquaris del país. Amarrat en el port esta el trencagels Fuji, el vaixell usat per Japó per a explorar l'Oceà Antàrtic entre 1960 i 1980, obert al públic com Museu Antàrtic. Enfront d'ell esta la Torre del Port, que alberga el Museu Marítim, i des del terrat del qual s'ofereixen bones vistes de la zona portuària (300¥). Metro: Línia M (Meijo) fins a Kanayama, canvi a línia E fins a Nagoyako (260¥).
Central Towers Per sobre de Nagoya Station s'alcen les Central Towers, dos gratacels de 51 i 53 plantes, on hi ha oficines, zones comercials i un hotel exclusiu. Sobre la torre mes alta es troba Panorama House (700¥), que ofereix les millors vistes de la ciutat. Per a arribar a ell cal prendre un ascensor fins a la planta 12 i seguir els cartells. Un altre opció és tirar-li un poc de morro, pujar fins a la planta 15 de l'altra torre, entrar en l'Hotel Marriott i agafar un ascensor fins a la cafeteria que hi ha en el terrat, dir-los amb un ampli somriure que nomes veniu a gaudir de les vistes, i us deixessin passar sense problemes. Devant de l'estació esta Midland Square, l'edifici mes alt de Nagoya (247 mts).
Vistas desde Panorama House Vistas desde Panorama House Vistas desde Panorama House Música frente a Nagoya Station Útima cena en Japón
Hotel Miyuki Station Hotel. 7.800¥ habitació doble estil occidental. Bany, dutxa i aire condicionat. Inclou esmorçar: dos bojos (integral i blanc), mig plàtan, un ou dur i cafè. L'habitació és molt calorosa i poc espaiosa, però compensa amb la seva immillorable ubicació enfront de la JR Station (sortida E1). Internet 100¥ / 20 min                            Mapa Planol Centre de Nagoya
tren Una companyia privada, Meitetsu, gestiona els accessos amb tren a l'aeroport. Surten de Meitetsu Station, unida per passadissos a Nagoya Station, cada 5-10 minuts. 850¥ per trajecte, alguns trens nomes accepten seient reservat, que costa 350¥ mes.
Sugerencia Enllaços d'interès: Nagoya Tourist Information, City Bus & Subway, JR Tokai