Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

JAPÓ

Takayama

Takayama Takayama ha mantingut part del seu sabor tradicional, sobretot en la ciutat vella. Un petit reducte de menys de 100.000 habitants, tranquil i acollidor, ideal com punt d'entrada al superpoblat i atrafegat Japó. Està enclavada en la muntanyenca regió de Hida, en els Alps Japonesos, una cadena de muntanyes amb pics de més de 3.000 metres, el més famós d'ells el mont Fuji. Un confortable tren regional ens acosta des de Nagoya seguint el curs d'un riu encaixonat entre muntanyes i frondosos boscos. Mentrestant per megafonia (en anglès) ens van explicant els diferents llocs pels quals anem passant i ens amenitzen un poc les 2h 1/2 de viatge.
Takayima Jinya Hida Kokubunji Takayima Jinya (420¥). és una bonica casa tradicional utilitzada antigament com centre administratiu del clan Kanamori. és com un palau en miniatura, tatami, fusta, jardins.... Després de creuar una imponent porta i travessar els murs exteriors, hi ha diversos edificis: oficines, habitacions i dependències vàries, cuina, lavabos, una sala d'interrogatoris amb nombrosos instruments de tortura, i un graner d'arròs de 400 anys, que és el mes gran i antic de Japó. Takayama Jinya és l'únic edifici d'aquest gènere que queda en el país.
Sanmachi. És el centre de la ciutat antiga amb edificis del període Edo (1600-1868). Veureu fabriques de sake, cases tradicionals (algunes d'elles convertides en museus), i multitud de botigues i restaurants. Tot el barri és d'un negre característic nomes trencat pel color dels productes en venda.

Sanmachi Hida Kokubunji. és el temple mes antic de Takayama. Hi ha un immens arbre de ginko de més de 1.200 anys d'edat i una "Pagoda Triple" en els seus perímetres. A cinc minuts de l'estació i l'hotel.
Els mercatos matinals (asa-ichi) de Miya-gawa (a la vora del riu) i Jinya-mae (enfront de Takayama Jinya) daten del període Edo, fa uns 200 anys. Venen verdures fresques, hortalisses, carabasses, flors, artesania diversa i souvenirs. Aquests asa-ichi no se semblen en no-res a altres caòtics mercats asiàtics de carrers laberíntics i animals vius. Aquí tot esta mort i envasat, i els llocs ordenats un al costat de l'altre. Gran part del menjar es pot provar, no desaprofiteu l'oportunitat.
Sanmachi Sanmachi Miya-gawa Miya-gawa Jinya-mae
Hida-no-sato (900¥ bitllet d'anada i tornada inclòs). És un gran museu a l'aire lliure on 30 edificis distribuïts al voltant d'un petit llac i enmig d'un paisatge alpí, recreen l'aspecte històric i tradicional de la regió de Hida. Cases de sostres de palla inclinats on s'exhibeixen articles d'ús quotidià que recorden la vida i la cultura dels llogarets agrícoles de muntanya. Tots els edificis es troben magníficament conservats, fins als detalls més insignificants. Fins i tot en algunes el foc crema en les llars. Mapa Mapa de Hida Village
Hida-no-sato Hida-no-sato Hida-no-sato Takayama Takayama
Rickshaw Inn Hotel Rickshaw Inn. 11.900¥ hab. doble estil japonès amb bany (10.200¥). Servei de te inclòs, aire condicionat i tovalloles. Cuina a la disposició dels clients. Disposa d'un preciós saló on esmorçar per 800¥ torrades amb mantega i melmelada, amanida, fruita, yogurt i cafè. Net, silenciós, acollidor, personal amable i parlen anglès en recepció. Una aposta segura.
tren Des de Nagoya 2h 1/2. tren Per a anar A Kanazawa cal agafar un tren regional a Toyama (1h 1/2) i després d'un interval de deu minuts un altre fins a Kanazawa (65 minuts).
Sugerencia Amplia informació en castella en Hida Takayama HP Spanish.