Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

SUD-EST ASIATIC

Kompong Cham

Wat Nokor Kompong Cham, a pesar de ser la tercera ciutat mes gran del país, és un afable i avorrit enclavament a la vora del riu Mekong. Punt d’unió entre l’est i el nord-est, compte amb el pont mes llarg del país sobre el riu Mekong. Hi ha bancs, connexió a internet, i nombrosos hotels i restaurants. Lloc de passada entre Phnom Penh i Kratie i el nord del país.

Wat Nokor. 2 km al Sud. Temple budista Mahayana del segle XI doblement emmurallat, en l’interior del com, aprofitant arquejades i columnes de l’antic, s’ha construït un temple budista Theravada. Realment mereix la pena, és un contrast difícil d’imaginar si no es veu.
 Hotel  Mittapheap Hotel. Espaiós i tranquil, a tan sol dos carrers del moll. Doble amb bany, dutxa, ventilador i TV, 5$. Amb aire condicionat 10$. No disposa de restaurant, però el mercat es troba a dos minuts. Hotel  Phnom Prosh Hotel.de l’únic nightclub de la ciutat, dones fàcils per pocs dòlars.
 Restaurant  Restaurante Hao An.Cuina xinesa excel·lent. Enfront de la parada d’autobús. Una bufona senyoreta es preocuparà de que mai tinguis el teu got de cervesa buit. Wat Nokor
 Bus  Bona carretera des de Phnom Penh (2$, 3 hores), a més fa una desocupada en Snuol on podreu degustar les delicioses aranyes, típiques de la zona.  Barco Vaixells ràpids la uneixen diàriament amb Phnom Penh i Kratie(5$, 3 hores).