Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

SUD-EST ASIATIC

Singapore, informació general

Nom oficial República de Singapore
Superficie 692,7 Km2
Fronteres Sud-est Asiàtic, grup d’illes entre Malàisia i Indonèsia.
Població 4.608.595 habitants.
Capital Singapore
Ètnies, tribus Xinesos 76,7%, Malais 14%, hindús 7,9%, altres 1.4%
Religió Budistes (Xinesos), Musulmans (Malais), Cristians, Hindús, Sikh, Taoistes, Confusionistes
Idioma Hi ha quatre idiomes oficials: mandarí, malai, tàmil i angles
Moneda Dólar de Singapore (SGD) - 1 SGD = 0,49 € (Octubre 2003).  Imátges de billets.
Hora Oficial GMT +8
Forma de Gobern República Parlamentaria
Bandera Bandera Singapore   Dues franges horitzontals, vermella i blanca. En la part superior esquerra hi ha una lluna creixent i cinc estrelles.
Geografia Illa de Singapore (42km x 23 km) i 58 illes més a solo 137 km al nord de l’Equador. Bukit Timah, en la illa principal, és el punt mes alt amb 162 metres d’altitud. 50% edificat.
Flora i Fauna Fauna 2100 hectàrees de bosc tropical, manglars en les illes del nord, 300 espècies d’ocells, macacos, esquirols, lèmurs, pitones, papallones gegants, escorpins...
Clima Típicament tropical, càlid i humit durant tot l’any. La temperatura oscil·la entre els 20ºC i 30ºC amb un 75% d’humitat. Pluges gairebé diàries curtes i suaus. A tan sol 137 km de l’equador, significa que hi haurà calor i alta humitat sigui el que sigui l’època de l’any que ho visitis, amb temperatures per sobre dels 30º gairebé tot l’any. Meteo Weather in Singapore
Requisits d'entrada Els ciutadans espanyols no precisen de visat. S’expedeix un permís de 30 dies a l’arribada i resulta difícil obtenir pròrrogues. Prohibit entrar xiclets en el país. Mes informació en Serveis Consulars del Ministerio de Asuntos Exteriores.
Salud Hepatitis A i protecció solar.