Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

SUD-EST ASIATIC

Pursat

Tomba de Kleang Meung Pursat és una ciutat de passada, a la NH5 entre Battamnag i Phnom Penh. Tranquilla i sense turistes, és un lloc agradable per on passejar al costat del riu, beure cervesa en alguna petita terrassa, i conversar amb la multitud d’escolars que aprofiten tan inusual oportunitat per a practicar angles. Base ideal des d’on visitar el petit poble flotant de Kompong Luong. Dur efectiu, doncs no hi ha ni bancs. Tampoc vaig trobar cap connexió a internet.
Kompong Luong Kompong Luong. 25 km a l’Est. Aquesta vila flotant muntada sobre barcasses, a diferència de Venècia, es mou amb les crescudes del llac (fins a 5 km ), aixi que no ha preocupar-se per les inundacions. Aquí es pot trobar el mateix que en qualsevol altra ciutat cambodjana: bars, karaokes, supermercats, gasolineres, farmàcies, un hospital i fins i tot una comissaria, però tot això muntat sobre plataformes mòbils.
Amb moto des de Battambang 7$, i 7$ mes per la barca imprescindible per a passejar pel poble.
Tomba de Kleang Meung. 5 km al Nord. Aquest heroi nacional que va derrotar als tailandesos en una important batalla al 1482, té la seva tomba en un auster temple als afores de Pursat. Solament si us sobra el temps, 1$ llogar la moto.
Pursat Hotel  New Tounsour Hotel. Net, habitacions enormes amb banyera (no dutxa), ventilador, aire condicionat, TV, 5$. Zona molt tranquil·la amb vista al Museu Municipal. Ambient agradable.
 Restaurant  Restaurante Community Village. Sens dubte el millor i mes barat de tota Cambotja. Noodle khemer indescriptible, pollastre fregit, i no perdre’s el gelat de coco amb cacauets, és excel·lent. El te de fulla de coco: dolent, com a tot arreu...

  tren  Un dia cap a Phnom Phen i el següent cap a Batambang (4$), deu ser un dels trens mes lents del món. El trajecte a Battambang dura set hores, en bus només dos.
 Bus  Diari a Battambang (3$, 2 hores) i Phonm Penh (3$, 4 hores).