Altres viatges   |   Utilitats
Inici     Contacte     Espanyol
Capçelera

SUD-EST ASIATIC

Louang Namtha

Louang Namtha Louang Namtha és juntament amb Muang Sing, 50 km al nord, el millor lloc de la província per a fer trekking. També es pot llogar un sawngthaew o una bicicleta i visitar alguns pobles petits dels voltants; o practicar kayaking i rafting en els rius Nam Tha i Nam Ha. A pesar de ser un petit poble de tot just tres carrers, disposa de banc, aeroport amb pista de terra, un petit port fluvial, estatacio d'autobusos, diversos hotels i fins i tot dos saunes.
El paisatge es va acostant mes a la selva tropical, hi ha mes sargantanes (ghekos) i granotes que mai, i el nombre de xinesos conforme t'aproximes a la frontera creix de manera exponencial, en alguns locals ni tan sols parlen lao.
és també zona d'opi, dones de la etnia akha ho ofereixen en qualsevol lloc amb penós dissimul. Però tingeu compte, el seu consum, igual que el de la marihuana, és il.legal. I aquí no cal una ordre de registre per a entrar en l'habitació d'un turista...
Chile picante dejado secar al sol Trekking. La Guide Services Office de LN, organitza trekkings, amb guia-interpret, permetent visitar en dos o tres dies diferents tribus i poblats de la zona. 26$ persona, mínim 4 persones. Llogant una bicicleta i amb l'ajuda del pamflet "11 coses que fer en Louang Namtha", disponible en The Boat Landing, poden visitar-se també alguns pobles petits de les etnies Hmong i Lateng de la zona.
Mapa Mapa voltants LN Zona Sur (122kb)    Mapa Mapa voltants LN Zona Nord (136kb)
Alrededores Louang Namtha Kayaking i Rafting. La companyia Wildside Outdoor Adventures ofereix aquests serveis en els rius Nam Tha i Nam Ha. www.wildsidelaos.com

Museu de la Provincia. (Entrada 2000 kips). és l'única atracció de la ciutat, exhibició de costums populars i tribales, i una petita col·lecció d'armes.
Aeropuerto  Avió  L'aeroport aquesta a 7 km de la ciutat, és l'únic punt de venda de bitllets. Per a comprar-los podeu anar amb bicicleta ja que el camí és completament pla. Vols a Vientiane cada dos dies 60$, mes 5.000 kips per taxes i 1.000 kips per mirar-te el passaport ¿?.
 Bus  Surten furgonetes diàries des de Oudomxai (21000 kips, 4 hores) plenes a vessar de passatgers i mercaderies. Això si, nomes una persona per seient. També des d'aquí, si disposes d'un visat en regla, surten autobusos cap a Xina, a través de la frontera Botin Jinghong.
Louang Namtha L'oferta d'hotels és escassa i de poca qualitat, en un dels visitats fins i tot havia ratolins a causa de la proximitat del riu. Probablement els millors estiguin envoltant l'estació d'autobusos.
 Hotel  Bus Station Guesthouse. Deu habitacions tipus bungalow. Molt tranquil ja que es troba en un recinte privat emmurallat. A causa dels talls de corrent elčctric que afecten diŕriament a la ciutat, no hi ha llum entre 08:00 i 18:00. Clientela 99% xinesa, a recepció no parlen anglčs. Net i cňmode. Habitació doble amb bany i dutxa d'aigua calenta, amb mosquitera per al llit 4 $.
Panda Restaurant És difícil trobar algun lloc on no esmorçar sopes i cafè laoita. M'encanta la sopa però no puc amb ella pels matins. Encara que hi ha bones terrasses on assaborir cervesa fresqueta.
 Restaurant  Panda Restaurant. Prop de l'estació d'autobús. Gran varietat de plats locals i occidentals, regentat per un pare i els seus dos fills. Ell és un fantàstic cuiner que parla un anglès impecable i que a més és un fan incondicional dels Eagles (demanar-li que us mostri el tatuatge). Bon menjar a molt bon preu, menys de 2$. Enyoreu Espanya? Demaneu ous fregits, són excel·lents...

 Preus
  Lloger bici 15000 k Internet 600 k/ min
  Vol Louang Namtha Vientiane 63 $ Tases aeroport 5000 k